Wat is een Kendama?

Kendama: eeuwenoud Japans behendigheids-speelgoed. De kendama bestaat uit een houten greep (Ken) en een houten bal (Dama). De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touwtje. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc om aaneensluitend de bal van de ene cup naar de andere te zwiepen, steeds sneller en moeilijker. Een perfecte training van hand-oogcoördinatie, goed voor de motoriek en doorzettingsvermogen. Na de basistrucs kan je je eigen creativiteit in het spel verwerken. Kijk ook eens bij onze ‘tips en trucs’. En zoek eens op Youtube naar ‘kendama’. Ook daar vind je veel video materiaal ter inspiratie.

Nova Kendama is de leverancier in Nederland voor de Kendama. Online een Kendama kopen van goede kwaliteit? Koop je Kendama bij Nova Kendama! Een complete collectie tegen zeer scherpe prijzen. Gegarandeerd urenlang speelplezier met dit uitdagend stuk speelgoed voor jong en oud. Play kendama, it’s a lifestyle!

Eindeloos veel speelplezier

Daag jezelf en vrienden uit om steeds ingewikkeldere trucs te doen. De Nova kendama verveelt nooit, er zijn tal van trucs mee te doen. In Japan is het een eeuwenoude traditie om met dit speelgoed te spelen. Kinderen krijgen zelfs les op school om het spel te beheersen. Perfect voor de ontwikkeling van de motoriek, hand-oogcoördinatie en doorzettingsvermogen!

Koop je Kendama online

Nova Kendama is vooralsnog alleen online verkrijgbaar in onze webshop. Als je jouw bestelling op werkdagen vóór 16:00u plaatst en betaald, verzenden wij dezelfde dag nog jouw bestelling! Je kunt ook een bestelling plaatsen en je bestelling zelf afhalen in Ermelo. De Nova Kendama wordt vervaardigt van hoogwaardig FSC beukenhout en is geschikt voor competitie en freestyle play.

Kendama_tekening

PLAY IT ANYTIME, ANYWHERE YOU WANT

READY TO ROCK THAT DAMA?