Wat is een Nova Kendama?

Novakendama: een eeuwenoud Japans behendigheids-speeltje, bestaande uit een houten greep (Ken) en een houten bal (Dama).
De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc om aaneensluitend de bal van de ene cup naar de andere te zwiepen, steeds sneller en moeilijker. Een perfecte training van hand-oogcoördinatie, goed voor de motoriek en doorzettingsvermogen.

CHECK HIER ONZE VIDEO’S!

NovaKendama is de leverancier voor dit originele Japanse speelgoed op de Nederlandse markt. Online een NovaKendama kopen van goede kwaliteit? Koop je NovaKendama bij NovaKendama.nl. Gegarandeerd urenlang speelplezier met dit uitdagend stuk speelgoed voor jong en oud!

Eindeloos veel speelplezier

Daag jezelf en je vrienden uit om steeds ingewikkeldere trucs uit te halen. De Nova kendama verveelt nooit, er zijn tal van trucs mee te doen. In Japan is het een eeuwenoude traditie om met dit speelgoed te spelen. Kinderen krijgen zelfs les op school om het spel te beheersen. Perfect voor de ontwikkeling van de motoriek, hand-oogcoördinatie en doorzettingsvermogen!

Facebook_Nova_Kendama_Nederland

instagram-nova-kendama

Koop je Nova Kendama online

Nova kendama is vooralsnog alleen online verkrijgbaar in onze webshop. Je kunt je bestelling plaatsen en je bestelling wordt bezorgd door PostNL op het door jouw opgegeven adres. Je kunt ook een bestelling plaatsen en je bestelling zelf afhalen in Putten. De Novakendama wordt vervaardigt van hoogwaardig beukenhout en is geschikt voor competitie en freestyle play.

Nova-Kendama-Nederland

Bestel je Nova Kendama online op NovaKendama.nl

Origineel en van de beste kwaliteit, 100% speelplezier