Novakendama… een kendama van topkwaliteit

Het ontwikkelen van de hoge kwaliteit Novakendama was geen makkelijke of snelle taak. Wij waarderen het geduld van iedereen en inmiddels zijn we klaar met productie. We kunnen je vertellen,,, het was het wachten dubbel en dwars waard! De Novakendama is inmiddels nog beter in vormgeving en prestatie.

Novakendama vertegenwoordigt een superieure kwaliteit, een ongeëvenaarde combinatie van design en prestatie op competitie niveau of freestyle.

Deze hoge kwaliteit Novakendama wordt vervaardigd van de beste beukenhout die FSC-gecertificeerd is. We hebben de laatste maanden hard gewerkt om de Novakendama nog beter te maken. De samenstelling van de greep is verbeterd om de sterkste Novakendama ooit te creëren.

Novakendama maakt gebruik van een superieure kwaliteit string die op maat is geweven met een hoge kwaliteit vezels en biedt meer kracht en flex tijdens het spelen. De greep is wat dikker naar het midden van het handvat, dit om het verbeteren van de balans en gewichtsverdeling voor vele technische balans trucs zoals De Vuurtoren en de Cosmos.

Wij hopen dat je geniet van de vernieuwde Novakendama, net als wij… Let’s play Novakendama!

Genuine-Novakendama

Logo-Nova-Kendama
#novakendama
kendama-nederland

Bestel je Nova Kendama online op NovaKendama.nl

Origineel en van de beste kwaliteit, 100% speelplezier