KENDAMA: FOCUS EN TECHNIEK

De juiste manier om met de NovaKendama te spelen en de meest uitdagende trucs te doen, is het coördineren van het boven- en onderlichaam, terwijl de hand kleine gecontroleerde bewegingen maakt. Bekijk hier video’s hoe anderen spelen met dit speelgoed.

NovaKendama is vooral focus, hand- oogcoördinatie en doorzettingsvermogen. Wanneer je de meest ingewikkelde trucs wilt doen is het belangrijk de juiste techniek onder de knie te krijgen. Het eerste doel is om de bal op de verschillende cups en de spike te laten landen. Vervolgens kan je deze sneller en vaker achter elkaar herhalen. Wanneer je deze basis techniek goed onder de knie hebt kan je verder met de meer uitdagende trucs.

Je raakt nooit uitgespeeld. Een ware NovaKendama-Master ben je pas echt als je je eigen creativiteit en moves ontwikkeld. Er is altijd ruimte voor verbetering van creativiteit en de snelheid van spelen. De NovaKendama verhoogt niet alleen je hand- oog coördinatie, reactievermogen en motoriek maar je hebt ook nog een hoop plezier aan dit waanzinnige stuk speelgoed!

ZO DOE JE DAT!

Logo-Nova-Kendama
#novakendama
kendama-nederland

Bestel je Nova Kendama online op NovaKendama.nl

Origineel en van de beste kwaliteit, 100% speelplezier