Retour en garantie

Garantie

Novakendama.nl geeft een garantie van 4 weken na ontvangst van de bestelde producten op materiaal- en fabricagefouten. Mocht blijken dat het door u gekochte product materiaal- en/of fabricagefouten heeft, dan kunt u het product retourneren naar ons adres (Novakendama.nl, Telgterweg 1A – 3881 LL Putten) o.v.v. de geconstateerde gebreken. Wij bepalen dan of het product vervangen wordt of hersteld.

Wat niet onder de garantie valt, zijn: 1. Cosmetische schade. 2. Gebreken die ontstaan zijn door: gebruik, verwaarlozing, verkeerd gebruik, eigenmatige aanpassingen of wijzigingen.

 

Retourneren

Mocht u niet volledig tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u uw bestelling binnen 7 dagen zonder opgaaf van reden retourneren waarna u het door u betaalde aankoopbedrag terugbetaald krijgt. Hierbij gelden de volgende voorwaarden en procedures:

1. U geeft binnen 7 dagen na ontvangstdatum van de bestelling aan dat u uw bestelling wilt retourneren. Dit kunt u doen door een email te sturen aan: info@novakendama.nl of door ons contactformulier te gebruiken.

2. U krijgt van ons een bevestiging dat wij uw verzoek in behandeling hebben genomen, met instructies van de vervolgstappen. Wij verzoeken u de artikelen pas terug te sturen nadat u deze bevestiging van ons heeft gekregen.

3. Wij vragen u de producten naar ons adres te versturen. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening.

4. Zodra wij de producten hebben ontvangen, krijgt u daar een bevestiging per email van.

5. Als u heeft aangegeven het aankoopbedrag terug te willen ontvangen, dan storten wij het bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de producten, terug op uw rekening. Het geld wordt teruggeboekt op de bank- of creditcardrekening die u heeft gebruikt om de artikelen af te rekenen.

6. Geretourneerde artikelen dienen geen gebruikssporen te hebben en dienen in de originele verpakking te zitten.

7. Zorgt u er voor dat u bij de door u geretourneerde bestelling een kopie bijvoegt van de factuur of een notitie met uw naam en adresgegevens en factuurnummer.

Wilt u een door u gekocht artikel retourneren? Klik dan hier om naar het contactformulier te gaan.