Een kendama kopen Nederland, de beste kwaliteit!

Een kendama kopen in Nederland doe je bij Nova Kendama. Nova Kendama: een eeuwenoude Japanse behendigheidsspeelgoed, bestaande uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama).
De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc om aaneensluitend de bal van de ene cup naar de andere te zwiepen, steeds sneller en moeilijker. Een perfecte training van oog-hand coördinatie.

Nova Kendama Nederland is de leverancier voor dit originele Japanse speelgoed op de Nederlandse markt. Online een Kendama kopen van goede kwaliteit? Koop je Kendama in Nederland bij Nova Kendama. Gegarandeerd urenlang speelplezier met dit uitdagende stuk speelgoed. THINK LESS. PLAY MORE.

Je kunt direct een kendama bestellen in Nederland in onze webshop. Je Novakendama wordt verzonden of je kunt je bestelling gratis ophalen in Ermelo.

kendama_kopen_nederland

kendama_kopen_nederland

Kendama kopen in Nederland

Nova Kendama: het eeuwenoude Japanse behendigheids-speeltje, bestaande uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama). De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc…

BUY NOW

Eindeloos veel speelplezier

Nova Kendama: een eeuwenoude Japanse behendigheids-speeltje, bestaande uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama). De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc…

Tips & Tricks
kendama_webshop_nederland
kendama_winkel_nl

BESTEL JE KENDAMA IN NEDERLAND ONLINE!

BALANS – FOCUS – CREATIVITEIT