Kendama bestellen

PLAY KENDAMA ANYTIME, ANYWHERE…

Nova Kendama bestellen

Kendama bestellen: het eeuwenoude Japanse behendigheids-speeltje, bestaande uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama).
De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc om aaneensluitend de bal van de ene cup naar de andere te zwiepen, steeds sneller en moeilijker. Een perfecte training van oog-hand coördinatie. Nova Kendama is dé leverancier voor de originele Japanse Kendama op de Nederlandse markt. Online een Kendama kopen van goede kwaliteit? Koop je Kendama bij Nova Kendama! Gegarandeerd speelplezier voor jong en oud!

Bestel je kendama online!

Onze webshop is gevuld en de Novakendama is officieel online verkrijgbaar! Heb je d’r ook zo’n in zin? Kies en bestel je favoriete Novakendama in onze webshop! Je kunt je bestelling gratis afhalen in Putten. We kunnen je bestelling ook laten bezorgen door PostNL. Kortom: bestel je kendama op novakendama.nl Gegarandeerd 100% speelplezier! Blijf op de hoogte en bezoek ook eens onze FaceBookpagina!

Het ontwikkelen van de hoge kwaliteit Novakendama was geen makkelijke of snelle taak. Wij waarderen het geduld van iedereen en inmiddels zijn we klaar met productie. We kunnen je vertellen,,, het was het wachten dubbel en dwars waard! De Novakendama is inmiddels nog beter in vormgeving en prestatie.

Novakendama vertegenwoordigt een superieure kwaliteit, een ongeëvenaarde combinatie van design en prestatie op competitie niveau of freestyle.

Kendama_Crack_Groep
kendama_webshop_nederland
kendama_winkel_nl