Een kendama bestellen Nederland!

Een kendama bestellen in Nederland doe je bij NovaKendama. Nova Kendama: een eeuwenoude Japanse behendigheids-speeltje, bestaande uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama).
De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc om aaneensluitend de bal van de ene cup naar de andere te zwiepen, steeds sneller en moeilijker. Een perfecte training van oog-hand coördinatie.

Nova Kendama Nederland is de leverancier voor dit originele Japanse speelgoed op de Nederlandse markt. Online een Kendama bestellen Nederland van goede kwaliteit? Bestel je Kendama in Nederland bij NovaKendama.nl. Gegarandeerd urenlang speelplezier met dit uitdagend stuk speelgoed voor jong en oud!

Je kunt direct een kendama bestellen in Nederland in onze webshop. Je Novakendama wordt verzonden of je kunt je bestelling gratis ophalen in Putten.

Kendama_Split_RozeGroen_6

Eindeloos veel speelplezier

Nova Kendama: een eeuwenoude Japanse behendigheids-speeltje, bestaande uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama). De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc…

Tips & Tricks

Kendama bestellen in Nederland

Nova Kendama: het eeuwenoude Japanse behendigheids-speeltje, bestaande uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama). De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc…

Direct naar de webshop
kendama_webshop_nederland
kendama_winkel_nl

BESTEL JE KENDAMA IN NADERLAND ONLINE!

BALANS – FOCUS – CREATIVITEIT