Kendama van superieure kwaliteit…

Kendama: het eeuwenoude Japanse behendigheidsspeelgoed, bestaande uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama).
De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc om aaneensluitend de bal van de ene cup naar de andere te zwiepen, steeds sneller en moeilijker. Een perfecte training van oog-hand coördinatie.

Nova Kendama is de leverancier voor de originele Japanse Kendama op de Nederlandse markt. Online een Kendama kopen van goede kwaliteit? Koop je Kendama bij Nova Kendama. Gegarandeerd jarenlang speelplezier met dit uitdagend stuk speelgoed. Play Kendama, It’s A Lifestyle!

Je Kendama online bestellen.

De Nova Kendama is nu officieel online verkrijgbaar! Heb je d’r ook zo’n in zin? Kies en bestel je favoriete kendama in onze webshop! Gegarandeerd 100% speelplezier met deze superieure kendama!

Het ontwikkelen van de hoge kwaliteit Nova Kendama was geen makkelijke of snelle taak. Wij waarderen het geduld van iedereen en inmiddels zijn we klaar met productie. We kunnen je vertellen,,, het was het wachten dubbel en dwars waard! De Novakendama is inmiddels nog beter in vormgeving en prestatie.

Nova Kendama vertegenwoordigt een superieure kwaliteit, een ongeëvenaarde combinatie van design en prestatie op competitie niveau of freestyle. Bestel makkelijk en snel online. Vandaag voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

Direct naar de webshop >
pink_kendama
Kendama_Crack_Blauw_Rood_Sfeer

Bestel je kendama online op NovaKendama.nl

Origineel en van de beste kwaliteit, 100% speelplezier