Kendama Nederland

Kendama Nederland

Kendama Nederland – De kendama is een eeuwenoude Japanse behendigheids houten speelgoed, De kendama bestaat uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama). De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touwtje. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc om aaneensluitend de bal van de ene cup naar de andere te zwiepen, steeds sneller en moeilijker. Een perfecte training van oog-hand coördinatie en de motoriek. Focus – Balans – Creativiteit.
Nova Kendama is de leverancier voor de originele Japanse Kendama in Nederland. Online een Kendama kopen van goede kwaliteit? Koop je Kendama in Nederland bij novanendama.nl. Gegarandeerd eindeloos speelplezier met dit uitdagend stuk houten speelgoed.

Kendama van topkwaliteit

Nova Kendama vertegenwoordigt een superieure kwaliteit, een ongeëvenaarde combinatie van design en prestatie op competitie niveau of freestyle. Het ontwikkelen van de hoge kwaliteit kendama was geen makkelijke of snelle taak. Wij waarderen het geduld van iedereen en inmiddels zijn we klaar met de productie van onze nieuwe collectie. We kunnen je vertellen,,, het was het wachten dubbel en dwars waard! De Nova Kendama is nu nog beter in vormgeving en prestatie. Play Kendama, It’s a Lifestyle!
stripes_blauw_rood_wit

In Nederland bestellen!

De Nova Kendama is officieel online verkrijgbaar in Nederland. Heb je d’r ook zo’n in zin? Kies en bestel je favoriete Kendama in Nederland in onze webshop! Je kunt je bestelling gratis afhalen in Ermelo. We kunnen je bestelling ook laten bezorgen door PostNL. Kortom: snel, betrouwbaar en makkelijker kan niet! Gegarandeerd 100% speelplezier.

kendama_webshop_nederland
kendama_winkel_nl

PLAY KENDAMA, IT’S A LIFESTYLE

BALANS – FOCUS – CREATIVITEIT