Een kendama kopen, de beste kwaliteit!

Een kendama kopen doe je bij NovaKendama. Nova Kendama: een eeuwenoude Japanse behendigheids-speeltje, bestaande uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama). De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc om aaneensluitend de bal van de ene cup naar de andere te zwiepen, steeds sneller en moeilijker. Een perfecte training van oog-hand coördinatie. NovaKendama is de leverancier voor dit originele Japanse speelgoed op de Nederlandse markt.

kendama_leopard_sfeer

Eindeloos veel speelplezier

Nova Kendama: een eeuwenoude Japanse behendigheids-speeltje, bestaande uit een houten handvat (Ken) en een houten bal (Dama). De bal en het handvat zitten aan elkaar met een touw. De bal kan met een zwiep op de cups geworpen worden, en na enig oefenen is het de truc om aaneensluitend de bal van de ene cup naar de andere te zwiepen, steeds sneller en steeds moeilijker. Een perfecte training van oog-hand coördinatie.
Novakendama is de leverancier voor dit originele Japanse speelgoed op de Nederlandse markt.

Kendama kopen

Online een Kendama kopen van goede kwaliteit? Koop je Kendama bij NovaKendama.nl. Gegarandeerd urenlang speelplezier met dit uitdagend stuk speelgoed voor jong en oud! Je kunt direct een kendama bestellen in onze webshop. Je Novakendama wordt verzonden met PostNL of je kunt je bestelling gratis ophalen in Putten. Betalen kan via Ideal, bankoverschrijving, Paypal (of contant wanneer je je Kendama komt ophalen.) Makkeljker kan toch niet? Betrouwbaar en snel!

Superieure kwaliteit

Novakendama vertegenwoordigt een superieure kwaliteit, een ongeëvenaarde combinatie van design en prestatie op competitie niveau of freestyle. Het ontwikkelen van de hoge kwaliteit Novakendama was geen makkelijke of snelle taak. Wij waarderen het geduld van iedereen en inmiddels zijn we klaar met productie. We kunnen je vertellen,,, het was het wachten dubbel en dwars waard! De Novakendama is inmiddels nog beter in vormgeving en prestatie.

kendama_webshop_nederland
kendama_winkel_nl

BESTEL JE KENDAMA ONLINE BIJ Nova Kendama

BALANS – FOCUS – CREATIVITEIT